Atentie Cookies-uri sunt folosite de catre acest site pentru o experienta cat mai buna a utilizatorului. Continuarea inseamna acceptul politicii noastre de confidentialitate. OK pentru continuare
De peste zece ani
in slujba
dumneavoastra
0725030027
0752588882
Comenzi telefonice
Luni-Vineri 9:00-16:00

Antena amplificare semnal GPS

100 Lei
Momentan Indisponibil

Noi (ETEQ Solutions) vă vom adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul este în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Dacă doriți să eliminați datele dvs. personale, trimiteți un e-mail la adresa contact@gpsok.ro.

Dacă considerați că datele dvs. personale au fost utilizate în mod abuziv, aveți dreptul să depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere . Suntem obligați, conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor, să vă informăm despre acest drept; nu intenționăm să folosim în mod greșit datele dvs.

Preferinte Compară produse

Este compatibila 100% cu orice aparat GPS, telefon sau tableta! Cati dintre dumneavoastra au trecut prin cel putin una dintre situatiile descrise mai jos? - Stau de 10 minute si nu am semnal GPS - Pozitia pe harta este diferita de cea reala - Aparatul pierde semnalul GPS Marea majoritate! De ce? Raspunsul este simplu. Aparatul GPS, telefonul sau tableta dumneavostra nu receptioneaza semnalul GPS la o intensitate suficienta in asa fel incat sa permita o localizare precisa. Principala cauza este inmultirea exponentiala a utilizatorilor de device-uri care au un modul GPS integrat. Din pacate numarul de sateliti GPS a ramas acelasi, puterea lor de emisie nu s-a schimbat in bine si latimea de banda este la fel ca acum 5-10 ani. Rezolvarea situatiilor descrise mai sus consta in utilizarea unei antene de amplificare a semnalului GPS, antena care va ofera o amplificare a semnalului cu pana la 30dB ! Ce este si cum functioneaza aceasta? Antena este compusa din doua module: - 1 modul receptor - 1 modul emitator Ambele module sunt legate printr-un cablu de 5 metri cu conector SMA Modulul receptor se fixeaza magnetic pe cabina/plafon in exteriorul acesteia iar modulul emitator se poate fixa in cabina in apropierea aparatului (cat mai aproape de acesta) ori magnetic ori prin banda dublu adeziva inclusa. Alimentarea antenei se face prin orice priza care are o iesire USB NU necesita nici o conexiune la aparat ... nici fizica nici prin alta metoda. Tot ceea ce aveti de facut este sa o alimentati si sa pozitionati emitatorul cat mai aproape de aparatul dumneavoastra (GPS, telefon sau tableta). Avantajele obtinute? - timpul de receptie a semnalului la rece se va reduce drastic. - cresterea puterii semnalului GPS (cu pana la 30 decibeli) - nu veti mai pierde semnalul GPS in orase, zonele montane, defilee, zone cu multe pasaje iar la iesirea din tuneluri timpul de conectare va fi foarte mic. - pozitia aratata de aparat nu va mai fi diferita de cea reala.

Alimentarea se face prin cablu usb la priza de 12V

Specificatii:

* Frecventa: 1575.42MHz
* Castig semnal: 25-30 dB
* Zgomot: <=2dB
* Atenuare: 7dB±20MHz
* Frecventa transmisie: 1575.42MHz
* Castig transmisie: 11-14dB
* Inhibarea emisiilor: 10 dB+/-20MHz
* Antena/repetor alimentare: DC 3-5V
* Temperatura de functionare: (-45C)-(+85C)
* Temperatura de depozitare: (-50)-(+90C)
* Dimensiuni antena emisie: 47*39*14(mm), lungime cablu 5 metri
* Dimensiune antena receptie: 50*39*15(mm), lungime cablu 1.5 metri

* Suprafata acoperita: aprox. 2 metri patrati

 

Inclus in pachet:

-2 antene GPS,receptie si emisie

-instructiuni folosire

-2 benzi adezive